Histor kleur van het jaar 2025: Amethyst Shadow

  • Geplaatst op
Histor kleur van het jaar 2025: Amethyst Shadow

Elk jaar kozen Histor en Sigma de kleur van het jaar, een tint die de stijlen en mode van dat moment perfect weergaf. De beste kleur te koop is Amethyst Shadow voor 2025. Deze vriendelijke tint biedt duidelijke om met je keuken een uitnodigende en warme uitstraling te geven. We willen je graag laten zien hoe je Amethyst Shadow in je dagelijks leven kunt gebruiken.

 

Veelzeggend mauve

Amethyst Shadow: Een donkere maar neutrale tint mat of gedempt violet met mauve ondertonen. Een prachtige, elegante tint die bescheiden maar opvallend is. Deze kleur is verfijnd zonder overdreven klassiek te zijn. Door deze harmonie, die de tint een voelbare energie geeft, kan hij gemakkelijk worden gebruikt met een breed scala aan kleurenschema's.

 

Warmte in de keuken

Gebruik Amethyst Shadow in je keuken om een gezellige, uitnodigende sfeer te creëren. Als je Amethist Shadow als achtergrond gebruikt, creëer je een aantrekkelijke en nuttige keuken waar je graag tijd doorbrengt, of je nu een grote maaltijd bereidt of snel een hapje eet.

Histor kleur van het jaar 2025: Amethyst shadow keuken

Je kunt een speciale sfeer toevoegen aan je keuken vol Amethyst Shadow met goed gekozen materialen en accessoires. Overweeg roestvrijstalen accenten, marmeren werkbladen en houten keukenkastjes om een luxe, weelderige keuken te creëren.

 

Natuurlijke tinten mengen

Ontdek de creatieve mogelijkheden die ontstaan als je Amethyst Shadow combineert met andere prachtige tinten uit de Sigma lijn. Combineer bijvoorbeeld twee andere prachtige tinten uit de Sigma collectie: “Storm's Coming”, een combinatie van lichtgrijs en beige, en ‘Gray Heron’, een combinatie van grijs en padgroen. Met amethistschaduw als belangrijkste tint kun je deze kleuren mengen volgens de 60-30-10 regel om een harmonieus en uitgebalanceerd kleurenschema te creëren dat je slaapkamer een chique, moderne uitstraling geeft.

 

Inspiratiepalet voor Bio-Fuse

Histor kleur van het jaar 2025: Bio-fuse

een kleurenschema dat de unieke band tussen wetenschap en natuur en de waarde van het behoud van beide benadrukt. Met tien aardse tinten, zoals 'Dark Green Velvet', 'Artillery', 'State Green' en 'Bark', is dit palet zowel rustgevend als uniek. En terwijl dit palet aan de basis rust uitstraalt, zorgt de Histor Color of the Year 2025 'Amethyst Shadow' voor een betoverende afwerking; het bewijs dat auberginepaars zo prachtig combineert met groentinten.

Dit inspiratiepalet benadrukt de samenwerking tussen diverse aardse kleuren. De Histor Kleur van het Jaar wordt nog warmer en rijker door het groen, waardoor een uitnodigende combinatie ontstaat die gratie en oprechtheid uitstraalt.

 

Extra Celestial kleurenschema ter inspiratie

Histor kleur van het jaar: Extra Celestial

“Hoofdpersonage energie!” schreeuwt dit ontwerpthema! een kleurenschema geïnspireerd door elegantie, mysterie, de kosmos en prachtige patronen. De connectie met de kosmos is duidelijk met het donkergrijze “Starless Sky” en de rijke blauwe tinten van “Stained Glass”, “Cosmic” en “Kimono”. De zachtere tinten van “Milk Paint” en “Shaded Wisper”, die kouder en toch zachter zijn, botsen met elkaar terwijl ze toch harmonie brengen in de hele compositie, zoals het universum het bedoeld heeft.

Deze prachtige blauwe tinten vormen samen een zacht, harmonisch geheel dat ideaal is voor een aparte, maar gastvrije woonruimte. Er wordt een eerbetoon aan de kosmos gecreëerd wanneer Amethyst Shadow wordt gebruikt als accentkleur: Extra Celestial!

 

Inspiratiepalet voor Artificial

Histor kleur van het jaar 2025: Artificial inspiratiepalet

Dit 'Kunstmatige' ontwerpmotief verbindt fictie, fantasie en werkelijkheid. We experimenteren met zowel realisme als surrealisme in het palet en onze ontwerpen en producten zijn grensverleggend. Om dit te bereiken combineren we heldere, levendige tinten zoals “Cranapple”, “Blue Calico” en “Magic Magenta” met ingetogen ondertonen zoals “Oyster Hint” en “Rabbit's Ear”. Dit thema laat zien dat de historische kleur van het jaar 2025 ook speels is.

Dit kleurenschema moedigt je aan om risico's te nemen en grenzen te verleggen. ARTIFICIAL is een mix van levendige en leuke kleuren die, vooral in combinatie met de historische kleur van het jaar, een opvallende en avant-gardistische balans opleveren. Onverwacht plezier verzekerd!

 

Kleurenschema geïnspireerd door Earth & Archive

Histor kleur van het jaar 2025: Archive

Dit kleurenschema eert fijn vakmanschap. Het is de ideale aanvulling op de intensiteit van de Historische Kleur van het Jaar, met zijn zachte, uitnodigende tinten en warme aardetinten van de zomer. De boodschap is: “Het leven is mooi; geniet van de schoonheid en waardeer de kwaliteit ervan. Warme tinten als “Sandpaper”, “Honey Graham” en “Welcome Home” maken duidelijk dat dit weer een palet is dat zeer gewaardeerd wordt.

Deze collectie is ideaal om de intensiteit van de Historische Kleur van het Jaar te omarmen vanwege de rustgevende, uitnodigende kleuren en zomerse warme aardetinten. Ervaar aardse rust in je slaapkamer door deze natuurlijke tinten te integreren.